Beautiful day

Hallå alla bloggläsare! Jag har inte bloggat på väldigt länge, men jag har helt enkelt haft fullt upp. Jag har bl.a firat midsommar på landet med min familj och några gäster som kom på besök. Gästerna åkte hem i Lördags, men jag, Mamma och Felix är fortfarande kvar på landet. Idag har det varit jättefint väder här så jag har badat två gånger. Första gången var det lite kallt för mig, men andra gången var jag i länge eftersom jag hade våtdräckt på mig ;) För övrigt har jag tagit en joggingtur, solat, gjort fjärilar i papper, ätit muffins och suttit lite vid datorn ;)

Två härliga sommarbilder!


The Lazy Song

Den här låten beskriver precis hur jag känner mig idag. Tänkte att jag skulle vila när skolan tog slut, men hela den här veckan har jag gjort så mycket att jag är helt slutkörd. Jag förtjänar att vila lite ;)

Är ingen vidare bloggerska

Jaa, ni hör ju rubriken, jag orkar inte blogga. Och när jag väl bloggar orkar jag inte anstränga mig. Blääää, det är jobbigt :( Det skulle inte vara helt fel med en personlig skrivare som skrev allt jag säger att den ska skriva på min blogg. Då skulle det lätt bli mycket uppdaternig, och allt skulle bli mycket roligare :) Tyvärr har jag ingen sådan... Hur som helst ska jag göra mig i ordning nu och typ städa lite, sedan ska jag och mami ut och äta någonstans och efter det ska jag träffa Ella och Greta vid T-centralen och sedan ska vi typ hitta på någonting roligt :D Senare ikväll ska jag träna och efter det ska jag antagligen sova över med mina gympakompisar :D Jag har en del att göra idag, så jag tror inte det blir någon mer uppdatering, men ni får ha det så bra sålänge!

En fin bild som inte har någonting med inlägget att göra när jag och Fanny gjorde smultrontårta på midsommar förra året!

Borde göra något

Godmorgon! Vaknade för typ 2 timmar sedan, och borde egentligen duscha eller städa mitt rum, men jag pallar verkligen inte :( Jaja, ibland måste man väl göra saker man inte vill. Hur som helst så blir inte bara den här dagen tråkig, för senare ska jag träffa Rosa & Fanny och vi ska bada och grilla och sedan ska vi antagligen sova över hos någon. :D Men just nu ska jag städa, så vi hörs senare.

Vill bara säga...

... ATT DET ÄR GRYMT NAJS ATT DET ÄR SOMMARLOV OCH JAG HAR HAFT GRYMT KUL DE SENASTE DAGARNA! :D Appråpå någonting helt annat så orkar tyvärr inte lägga ner tid på bloggen just nu, men var tålmodiga så kommer uppdaternig säkert snart ;)

Årets första dopp


Haha, jag blev lite flummig på bilderna, men så kan det ju vara när det är svinkallt i vattnet ;)


Varmt!

Halloj! Om det är någon som inte har listat ut än var jag är någonstans så kan jag säga att jag är i min kära sommarstuga. Grattis till Alven som som listade ut svaret, du får äran! Det är väldigt varmt här så jag har varit ute hela förmiddagen och solat,spelat fotboll och till och med badat. Även om det har varit väldigt kul här måste jag åka hem till stan om en halvtimma för att sedan åka vidare till Örebro och tävla med gympagruppen :D Jag är grymt taggad och jag hoppas att det kommer att gå bra för vårt lag. Försökte att ta en bild på altanen, men jag tror inte att webbkameran är anpassad för att kunna fota i solljus så bilden blev lite fail ;)


Försökte att ta en bild på altanen, men jag tror inte att webbkameran är anpassad för att kunna fota i solljus så bilden blev lite fail ;)


Var är jag?

Jag är inte på mitt rum. Jag är inte i min lägenhet. Jag är inte utomhus. Jag är inte hos någon annan. Jag är inte i Stockholm. Så var är jag då?

Kanske bilden är en ledtråd..


Awesome voice

Jag och halva min klass tittade på filmen Romeo + Juliet igår på svenskan. Hur som helst är det en scen när Romeo och Juliet gifter sig och då är det en kille som sjunger samtidigt, och han sjunger sjukt bra. Just listen!


Vill lägga till en liten sak också......... LEONARDO DICAPRIO VAR GRYMT SNYGG NÄR HAN VAR UNG!! <3


Menade inte så....

Sorry för det förra deppinlägget (eller vad man nu ska kalla det) som jag skerv igår. Jag är/har inte dirket på skrivhumör och jag vill ju skriva ändå men jag vet aldrig vad jag ska skriva om....... eller egentilgen gör jag det, men jag orkar aldrig lägga ner tid på att skriva inläggen jag planerat. Så istället struntar jag bara i att skriva eller så skriver jag någonting onödigt....... som igår. Jag vet att många av mina vänner läser min blogg och jag tycker verkligen att det är jättekul :) Att jag skrev att ingen läser min blogg är ju inte sant. Egentligen menade jag typ att min blogg är så tråkig just nu att ingen behöver läsa den......eller något liknade. Formulerade bara meningen lite fel eftersom jag var lite deppig just då. Jag lovar att när jag blir på bättre humör kommer det att bli bättre uppdaterning, men ni får ha tålamod för det kan nog ta lite mer än en dag, jag får helt enkelt se. Ha det bra sålänge :)