................

Idag hade jag mjukisbyxor på mig i skolan för första gången i mitt liv!!! :P (Då räknar jag inte med idrottslektionerna)

Bloggpaus

Jag orkar inte blogga, så jag tar en blogg paus ett litet tag.......kanske en vecka eller nått. Ni får ha det bra så länge :)

Tight om tid

Har inte någon tid att blogga just nu, men jag ska försöka blogga klämma in inlägg när jag får en ledig stund. Tänkte i alla fal ge svarl till Sofia.

Sofia :) om Gympa & Sleepover:
Kan inte du börja med små rim i slutat av inläggen igen? ;)

Svar: Varför jag slutade rimma var för att jag liksom fick lite slut på rim och då blev det bara jobbigt att blogga :( Men om mina läsare vill så kan jag rimma lite då och då när jag kommer på något rim, vad tycker ni om det? :)

Gympa & Sleepover

Efetr en veckas slöande och tjockande har jag äntligen tränat. Det var riktigt härligt även om det inte gick så bra för mig. Hur som helst så kommer Rosa och Fanny snart hit för att sova över (vi nöjde oss inte med picknicken, höhö). Fanny ska också ta med sin systemkamera, så jag kanske laddar upp bilderna vi tog idag med den på bloggen. Tyvärr har jag inte någon bild att visa nu, men det kanske inte gör något? Äsch, jag tar en bild från google, som jag typ alltid gör :P


Party!

Igårkväll var jag hemma his Alven med co och hade party! Det var jättekul vi dansade och pratade och åt glass och hade det allmänt kul :) Idag ska jag ha picknik med Fanny och Rosa, så jag måste bege mig ut i det fina vädret nu, för att möta upp dem vid konsum.


It's a beautiful day!


Jag tror faktiskt.....

......att jag är feberfri nu! :D Hittar inte termometern, men tidigare idag hade jag ingen feber så jag antar att jag är frisk nu också. Dock har jag lite huvudvärk och är hes som en skata, men det blir nog bättre tills imorgon ;)
Har inte så mycket mer att säga, förutom att de senaste dagarna inte varit så roliga eftersom jag bara legat i sägen och inte kommit utanför dörren :( Fast igår mådde jag i alla fall lite bättre så på kvällen bakade jag och Felix chokladmuffins med vaniljkräm. Det satt jag och tjockade mig med igår kväll och sedan idag kom mamma hem med bullar, och de åkte också ner i min mage.....oopsi ;) Aja, gott vare i alla fall, och om jag orkar kanske jag lägger ut receptet på muffinsarna sen.

Åhh vad gott! Synd bara att de är uppätna nu :( 


Är sjuk

Har legat hemma hela dagen idag eftersom jag har feber. Har inte så mycket mer att säga utom att det passar sjukt bra att bli sjuk när denna vecka är den viktigast veckan på hela vårterminen än -.- I alla fall än sålänge.........


Pluggelipluggplugg!

Denna vecka är nog en av de bästa veckorna på hela 2011..........NOT!! Jag har typ 1000 saker att hinna klart med innnan veckan är slut! Så typiskt att lärarna ska klämma in alla läxor precis innan lovet -.- Hur om helst måste jag typ börja göra mina läxor NU om jag ska hinna klart. Kommer antagligen inte blogga så mycket denna vecka, men ni får stå ut, nästa vecka är det ju faktiskt PÅSKLOOOV!!!! :D


Fina fynd!

Jag kom just på att för ca en vecka sedan var jag ute på stan och shoppade lite nya kläder till de varmare tiderna. Hade tänkt att visa mina inköp för er förra veckan, men så blev det inte och därför visar jag mina nya kläder nu istället :)

Shorts: Bik Bok / Linne: H&M / Top: Monki

Riktigt bra och somriga inköp enligt mig! :)


En dag som rann ut i sanden.....

Ni hör ju själva på rubriken, jag är inte alltid så bra på att göra allt som jag säger att jag ska göra ;) Sånt är livet antar jag, ibland är man bara så tött att man inte orkar göra någonting. Eftersom denna dag har ängnats åt att slappa så hoppas jag att jag har tillräckligt mad kraft för att göra allt jag skulle göra idag imorgon istället. Vi får väl se hur det går med det.....


Ibland är det faktiskt okej att ha en liten lodis-dag ;)


Saturday!

Godmorgon alla! Idag ska jag försöka göra lite läxor inför veckan som kommer för annars kommer jag typ hamna på psyket, och det vill man ju inte :P Läxorna är min första prioritering, men efter det ska jag städa och sedan ska jag gå på min brorsas teateruppspel. Det är väl typ det som händer idag, väldigt intressant dag.............

Mitt rum när det är städat och fint :)

Let's forget about my bad blogging........

Hallå! Det var typ en vecka sedan jag uppdaterade på bloggen på grund av olika anledningar, men mest för att det har varit mycket i skolan och att jag haft sömnbrist :( Hur som helst är jag tillbaka nu och det är ju det som räknas ;) Idag har jag och min klass sovmorgon till kl 10 efter som vi tittade på musikalen ''Romeo & Julia'' igårkväll och den slutade kl 10 så vi får lite kompesation. Musikalen var rätt bra eftersom den alltid var underhållande så jag tycker verkligen att den var sevärd. Nu ska jag nog göra mig iordning, men jag skriver nog mer efter skolan.



Ha det bra sålänge! :)