Pigg & Glad

Vaknade för lite mindre än 2 timmar sedan, men jag är ändå pigg och glad nu :) Denna dag kommer mest att bestå av läxor och träning, men om jag hinner kanske jag ska städa och ha myskväll också. Snart ska jag gå oich göra mig i ordning och sedan kanske jag och mamma går ut på en promenad.

Jag på bästa träningshumör :) Vi hörs senare!


Kommer inte på någon rubrik

Jag har inte bloggat på ett tag så jag tänkte att jag skulle berätta det som hänt medan jag var borta. Tyvärr kommer jag bara ihåg saker från i onsdags och framåt, så jag får helt enkelt berätta därifrån.
 Onsdagen började med ett besök på vetenskapenshus med min klass och parallellklassen. Det var faktiskt riktigt roligt, vi fick hålla på med ångmaskiner också fick vi göra egna parfymer. Min parfym blev ganska failad så därför gav jag den till Anna (no offence). Sedan åkte vi till skolan och övade inför Soarén...
 Som ägde rum dagen efter, alltså igår. Om ni undrar vad en Soaré så kan man säga att det är en föreställning som består av olika av olika shownummer. Vår klass hade dock en liten anorlunda Soaré för vi serverade trerättersmiddag åt de som kom och tittade samtidigt som vi uppträdde. Det gick väldigt bra och allt blev väldigt lyckat. Efter Soarén åkte jag hem och då var klockan mycket så då somnade jag...
 Vilket leder oss till idag. Dagen började med en härlig sovmorgon och sedan flöt dagen på och det var inget som var speciellt jobbigt. I och för sig hade vi hemkunskap sista gången på hela grundskolan. Det var faktiskt lite sorgligt. Jag kommer att sakna att laga mat på fredagseftermiddagarna :'( 
Sedan åkte jag hem och gjorde typ ingenting vilket jag fortfarande gör (hehe) men snart tror jag att jag ska gå till sängs för jag börjar bli lite sömnig. Tänkte att inlägget blir tråkigt utan bild, så här kommer en:


   Nää, nu måste jag sova! God natt mina kära läsare! ♥


Håll ut!

Snart är det sommarlov. Snart är skolan slut. Snart slipper jag alla läxor. Snart får jag äntligen pusta ut.


Tired

Idag har jag inte gjort något speciellt, har varit i skolan typ och vartit dödstrött hela dagen. Slumrade tillochmed till en stund på eftermiddagen för jag var så trött. Hur som helst orkade jag i alla fall pallra mig iväg till träningen & gymnastradamötet. Först var jag på gymnastradamötet och det var intressant och höra vad vi skulle göra för nummer och jag längtar redan tills vi åker dit. Sedan var det träning men det var inte speciellt kul för jag fick bara göra massa tråkiga balanser hela träningen -.- Jaja, sånt är livet! Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig, vi hörs!


Klara goes trött!


Uppgraderad bloggdesign!

Som ni kanske ser har jag ändrat lite i min bloggdesign! Tycker att den blev mycket finare nu, men jag är inte riktigt nöjd med allt, så det kankse blir mer förändringar. Vad tycker ni, blev designen det bättre eller sämre? :)


Operation Dagsverke

Hallå där! Jag har inte bloggat på väldigt länge och jag orkar inte berätta allt som hänt medan jag inte har bloggat ,men jag kan i alla fall säga att jag har haft väldigt kul :) 
 Denna vackra måndag är jag inte i skolan eftersom vi har Operation Dagsverket idag. Det innebär att varje person i min skola ska samla ihop minst 100kr till en skola i Himalaya. Jag ska samla ihop mina pengar genom att städa här hemma. Tänkte faktiskt att jag ska börja städa mitt rum ungefär........NU!

Klara the cleaning lady is ready!

Welcome home!

Min dator är äntligen hemma, och den är nästan som ny :D Nu har jag väldigt mycket att uppdatera er med, men jag har mycket att göra ikväll så det får bli en annan dag. Nu ska jag ut och springa!


L'ordinateur est fou!!

Sorry att jag sa att min bloggpaus var över och sedan bloggade jag ju inte ändå, men det finns faktiskt en orsak som inte har med att jag inte orkat bloggat. I tisdags hände nämligen en olycka.............
Jag satt vid matbordet och lyssnade på musik, men sedan bestämde jag mig för att gå till mitt rum och sitta och surfa där istället. När jag precis var vid dörren till mitt rum snubblade jag med min dator och tappade den i golvet! Skärmen inuti dator gick sönder och just nu är min kära dator inlämnad på reparation och kommer inte vara klar förän ca 2 veckor :( Så jag antar att min bloggapaus kommer att fortsätta eftersom jag inte får låna någon dator av mina andra familjemedlemmar (hehe, fast just nu lånar jag Felix dator). Nu vet ni det i alla fall och jag hoppas att min dator kommer ham snart för jag saknar den mycket :'(

Nää, nu får det räcka!

Nu är min bloggpaus officielt över! Jag känner att min lust och tid är tillbaka! Eller min tid är inte riktigt tillbaka, måste plugga inför HKK- provet imorgon -.- Jaja, annars har jag inte så plugg faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva....... men jag kan iallafall säga att jag kommer börja att göra en ny design snart :) Det kanske lite roligare att titta på min blogg när man slipper se min förskräckliga header. Den här gången ska jag faktiskt inte slänga ihop min header på 5 minuter, så jag hoppas i alla fall att den kommer att se lite bättre ut ;)


Klara is back!! ;)