Stressigt!

Hinner inte skriva allt som hänt idag för jag måste sova nu. Jag har nämligen massor att göra imorgon, jag måste göra EN och HKK läxorna, jag måste duscha, och packa inför helglägret till Gävle. Nu vet ni det och jag kommer antagligen inte blogga på varken Fredag eller Lördag eftersom jag är i Gävle, men Söndag blir det nog uppdatering :)

School Tomorrow

Hej alla! Idag har har jag haft studiedag och har utnyttjat dagen på det bästa sättet........ jag har inte utnyttjat dagen alls :) Jag har bara vilat, suttit vid datorn, tittat på TV, ätit och gjort lite läxor. Så intressant har min dag varit, men imorgon blir det skola igen.


Mina uppdateringar

Sorry, för mina oregelbundna uppdateringar! Vissa dagar pepprar jag bara på med massa inlägg och andra dagar bloggar jag inte alls. Tyvärr är jag sådan, glad den ena dagen och deppig nästa dag......ni vi ju hur tonåringar är ;) Och när jag är glad bloggar jag massor och när jag är deppig bloggar jag typ inte alls. Fast för det mesta när jag inte uppdaterar, är det för att jag inte har tid.
Nu vet ni det i alla fall det, så om ni inte pallar kolla in min blogg när jag inte uppdaterar kan ni ju följa mig med Bloglovin. Det är jättesmart, man ser direkt när ens favorit bloggar har uppdaterat :) Så om ni nu har bestämt er för att följa min blogg så klickar ni bara på min bloglovin-ikon i menyn.


Monster vs. Alien

Lady Gaga - Monster

Katy Perry - E.T

Läskig musik i mars? Får nog vänta med det till november, nu ska man ju lyssna på påskmusik.......vad nu det är för musik :S Men vad är coolast, Aliens eller monster?

Fullspäckad dag!

Tjoho! Idag händer det mycket saker. Om ca 15min ska jag gå till gymmet och gymma. Efter det ska jag Åka till stan och shoppa med mina lågstadiekompisar, är i stort behov av kläder. Sedan blir det tjejmiddag med Gympagänget och sedan sover jag antagligen över hos Sofia :) Eftersom jag har mycket att göra idag så jag kanske inte kommer hinna att blogga så mycket :( But be patient my dear readers :)



Klara är taggad inför dagen! :)


Svar Till Olle

Olle om U som i uttråkad:
Hi jina langu ni Olle na mimi kama kufuata maisha yako katika blog hii na kama wewe ni kuchoka siku moja, wewe kuja nyumbani yangu na kuangalia juu ya sungura wangu

En liten översättning från google translate för er som inte förstod:
Hej mitt namn är Olle och jag gillar att följa den här bloggen i ditt liv och om du är uttråkad en dag, du kommer till mitt hus för att kolla mina kaniner

Svar: Kul att du gillar min blogg! :) Jag kommer gärna och hälsar på dina kaniner, men jag känner tyvärr inte dig så jag tror inte att det går :(


Morning sunshines!

Today is a new day, with new challenges and a new start! :)

Börjar inte förrens kvart över nio idag så då har jag ju lite tid att morgon bloggga. Egentligen har jag inte så mycket att skriva, förutom att jag hade tänkt att ha min skinnjacka idag eftersom det var så varmt igår, men bara därför ska det bli kallt idag :( Jaja, sån är livet. Hoppas i alla fall att ni har haften bra morgon och hoppas att morgondagen blir varmare :)


U som i uttråkad

Idag har det inte hänt något speciellet, har varit i skolan haft lektionener det gamla vanliga ni vet ;) Eller jag hade i och för sig utveckligsamtal ,men det gick bra så det var inte heller något speciellet. Sedan har jag ätit 4 packet russin :S Har lite ont i magen, men vem bryr sig, det är så himla gott :D Försökte liva upp min tråkiga kväll med lite TV, men det fanns absolut inget att titta på så jag har läst boken ''Fråga Alice'' istället. Boken är väldigt speciell eftersom det är dagbok skriven av en riktig person och samtidigt får man en bra bild på hur det kan vara att vara beroende av något.......kanske inte ska avslöja vad det är, men ni fattar nog.


Ingen blogglust...

Har ingen blogglust idag så det blir ingen mer uppdatering än det här inlägget. Ni får ha det så
bra sålänge så uppdaterar jag säkert imorgon ;)

Black Swan

Jag vet att det är lite sent att recensera filmen nu, men jag sa ju faktiskt att jag skulle göra det, så här kommer i alla fall min recension.

Nina (Natalie Portman) är en lovande balettdansös som vigt sitt liv åt att bli bäst. När förra stjärnan Beth (Winona Ryder) falnar står Nina på tur för att bli nästa stora namn. Med huvudrollen i en alternativ version av Svansjön måste hon lära sig att båda dansa som den vita svanen (något hon alltid bemästrat) men att även ta sig an den svarta svanens passion och kraft (något som är mycket svårare för henne).

Med redan hög press på sig själv och nu ytterligare en utmaning samtidigt som hon misstänker att den nya dansaren Lilly (Mila Kunis) försöker sätta henne ur spel sjunker Nina längre in i sitt redan alarmerande tvångsbeteende som åtföljs av starka hallucinationer. Snart vet hon inte vad hon ska tro på och var gränsen går mellan verklighet och (mar)dröm.

Filmen var verkligen en av de bästa jag sätt, trots att den inte alls var som jag hade förväntat mig. Jag trodde att filmen skulle vara en fin ballerinafilm, men efter sett både filmen och trailern fattade man att det inte var på det viset. Filmen är framförallt en drama film, men också en thriller. Trots att det inte var en fin ballerina film var den fortfarande jättebra. Hadlingen, skådespelarna och dansen var det bästa i filmen, men också att man inte visste vad som skulle hända här näst. Jag rekomenderar verkligen den här filmen, så ni borde verkligen gå och se den.


Filmen får 4,5 av 5 Klaror




Måndag & Konsert

Hallå! Idag har det varit en ganska vanling måndag, jag har varit i skolan och haft lektioner, men jag har också haft körkonsert min klass och 8b. Det var inte direkt någon konsert i ett konserthus utan vi sjöng för ett företag för att samla in pengar till USA-resan. Konserten gick väl ganska bra, vi missade på några ställen i några låtar. Sedan var Ella jätteduktig som sjöng solo mitt i allt ;) När jag kom hem idag har jag bara slöat och ätit. Just nu sitter jag och tittarpå Family guy i min säng, det är riktigt mysigt ;)


TV-KVÄLL

Nu är jag hemma från träningen som gick sådär, slö i början, men bra på slutet :) Resten av kvällen ska jag tillbringa framför TV:n. Just nu tittar jag på Amazing race, och det är extra kul eftersom de är i Svergie den här gången ;) Sen blir det Solsidan och How I met your mother och efter det filmen Wild child eller Förtrollad, har inte  riktigt bestämt mig än. Söndagar är nog den bästa TV- dagen enligt mig, för alla andra dagar tittar jag knappt på TV.


American pancakes

Tänkte dela med mig av receptet på american pancakes jag gjorde igår, men tyvärr har jag ingen bild på dem för de var redan uppätna innan jag kom på att fota dem :(

Här är iallafall receptet




Lördag & Söndag

Tänkte berätta lite vad som hänt igår och idag.
Igår vaknade jag ganska tidigt, men slöade ganska mycket framför TV:n, men ungefär vi halv 12 tiden gick jag och pappa till skrapan för att titta lite på bokrean och köpa fotopapper. Det blev tyvärr ingen bok för min del, men fotopapper köpte jag eftersom jag tänker göra ett litet album eller en tavla eller något liknande. Efter det gick jag hem och gjorde american pancakes till lunch, men jag åt lite för många och fick lite ont i mgen :S Sen åkte jag till träningen i Åkeshov och det blev en väldigt bra träning för mig. Efter det åkte jag hem till Rosa där Bibbi också var och snackade och gjorde manikyr. Sen skulle vi titta på inception, men istället somnade jag :P Det hänt varje gång jag försökt se inception. Hur som helst så blev det söndag och vi åt lite frukost sen ritade vi och sen åkte jag hem. Nu är jag hemma och om en timma är det dags att dra sig till träningen.
Well that was my weekend and I hope you had a good weekend too ;)


så sant!


Var har mina läsare tagit vägen?

Vad har hänt med alla mina läsare? Jag har aldrig haft många, men nu har jag 3st per dag :( Har typ fler läsare på min gamla blogg trots att jag inte bloggar på den längre. Har min blogg blivit sämre, eller har jag dålig uppdatering? Kanske har jag ett krångligt bloggnamn som är svårt att komma ihåg? Ge gärna mig feedback om det är för någon av dessa anledningar eller något liknade.

Haha, en liten fin bild som jag gjort ;)


Vill ha!


Ett par Urbanears skulle inte vara helt fel att ha ;) Funderar bara på vilken färg jag skulle vilja ha och var jag ska köpa dem. Någon som vet nåt ställe/hemsida där man kan få dessa hörlurar för ett bra pris?


Fredag!

Nu är det äntligen fredag alla glada barn!! :D Hoppas alla haft det bra medan min blogg varit lite öde, men min blogglust har verkligen inte varit på topp. Just nu sitter jag och Flibbit och dansar runt lite, men snart ska jag vara lite social. Bloggar kanske lite mer ikväll.

Det finns en gräns.....

Usch vilken hemsk låt, rena terrorn! Fattar inte hur denna låt kunde vinna, även om de andra låtarna inte heller var något vidare. Melodifestivalen blir bara sämre & sämre och jag fattar inte ens varför jag tittar på det. Sen fattar jag inte heller att  de här ''schlager experterna'' alltid snackar om hur viktigt det är att rätt låt kommer till Eurovision song contest osv. För det första vinner Sverige aldrig i alla falll, och för det andra är hela röstsystemet i melodifestivalen baserat på små flickor som röstar på sin *host* flickidol. Sedan tycker jag inte heller att texten på låten sänder ett så fint budskap, jag menar: My body wants you girl!? Okej, nu kanske jag tog i lite med min negativa kritik, det är ju trots inte Eric Saade som skrev låten och om någon gillar den så säger jag absolut inte att den personen inte får gilla låten. Alla tycker ju på sitt sätt, och så här tycker jag, men man får väl ta min kritik med en nypa salt ;)


My weekend

Nu är det dags för lite uppdatering, YAAY!! :D Jag tänkte berätta lite kort vad som hänt i helgen. Jag har bl.a gymmat, varit på språkresa information, varit med några av mina kompisar, slöat, suttit vid TV:n & datorn, sovit rejält mycket, städat hela rummet och varit på bio & sett filmen Black swan (Tänkte göra en recension av den sen). Det var ungefär det som hänt och snart ska jag dra mig iväg på träning. Imorgon är det shemafri dag vilket betyder att det inte är några läxor :) För första gången på länge känner jag mig inte så stressad och att det inte är så mycket att göra, men det kommer nog antagligen ändras snart :( men, men man får väl njuta av den lilla stund det varar :)

Jag just nu:


Trött

Jag är lite trött just nu och har inte så mycket blogglust, så detta inlägg blir rätt kort. Tänkte blogga lite mer imorgon, men snart tänkte jag titta på moelodifestivalen. Har inte sett på det någon gång i år så man kan ju iallafall ge finalen en chans. Men jag antar att jag inte kommer titta så länge för jag har hört av många att låtarna inte är så bra, men som sagt man måste ju titta på Svt:s höjdpunkt på året.


Ska ni titta? :)


God morgon!

Sorry att jag inte bloggade igår :( jag fick nämligen värsta sammanbrottet eftersom jag är så himla stressad. Hur som helst vill jag bara säga att jag inte kommer blogga mer idag heller eftersom jag har  SO-prov imorgon så hela kvällen blir det bara plugg. Jag kommer inte heller gå på gympan heller, men jag lovar att det blir bättre uppdatering efter denna dag.


Mycket firande!

Idag är/har det varit mycket firande eftersom det både är Internationella kvinnodagen och Fettisdagen. Själv har jag firat med en god semla som jag sedan mådde illa av :S Pappa hade också köpt hem fina tulpaner till oss tjejer i familjen.
Just det! Jag glömde att nämna att det även är selmadagen idag efetrsom det är semladagen, Grattis Selmis ♥


Vad ska jag skriva?

Känner att det har blivit väldig mycket dagboksskrivande på sista tiden, men jag vet verkligen inte riktigt vad jag ska skriva om. Har liksom lite tomt på idéer. Så nu behöver jag lite tips från er läsare, vad vill ni att jag ska skriva om? Ska jag lägga till någon rolig ny kategori eller ska jag skriva mer inom någon kategori jag redan har?
Skulle verkligen vara jätte tacksam ifall ni vill komma med lite idéer :)


What should I write?


Sova♥

Hej alla! Skolan idag var inte så jobbig som jag trodde, så det var rätt skönt :) När jag kom hem idag tänkte jag göra lite av läxorna för denna vecka, men istället somnade jag och vaknade typ 7. Sen istället för att göra läxorna hamnade jag framför TV:n och än sitter jag kvar där. Sitter och tittar på Top model nu samtidigt som jag skriver, det är väl trevligt? ;) Fast jag tänker nog göra lite läxor efter Top model så lite får jag nog ändå gjort idag.


Time for bed!

Japp! Nu har ska jag gå och lägga mig så jag orkar med den långa morgondagen, slutar nämligen 15.40 -.- Jaja, jag är i alla fall glad över att jag gjort klart ergonomihäftet nu och imorgon innan jag går till skolan tänker jag öva lite inför min svenska redovisning, så egentligen har jag typ inga läxor att göra just nu :D
Dagens träning var lite seg för mig, men det var ändå kul att prata med alla eftersom jag inte sett dem på hela sportlovet. När jag kom hem åt jag middag och sedan tittade jag på Solsidan och How I met your mother. Fast det var lite tråkigt att jag missade typ 5minuter av Solisidan eftersom jag var på toaletten :( Så kan det ju gå, men nu måste jag verkligen sova.



God natt allihopa! <3


Sista dagen

Som de flesta vet är det den sista dagen på lovet idag vilket jag tycker är lite trist eftersom det väntar mycket plugg framöver. Fast det är klart jag saknar ju alla mina vänner :)
Igår var jag ju somsagt med Rosa och Fanny på stan, och vi fikade på muffinsfabriken och satt där och pratade tills de som jobbade där skickade ut oss eftersom de stängde. Sedan gick alla hem för att käka middag och efter det chattade vi på skype.
Idag har jag legat halvdöd hemma och inte gjort någonting förutom att jag har tittat på filmen '' I rymden finns inga känslor'' som pappa hade hyrt. Har inte sett den innan, men den var verkligen rolig och filmen var verkligen sevärd.
Snart ska jag byta om till träningskläder och åka till gympan, men först måste jag borsta tänderna ;)


Vårkänslor

Hallå allihopa! I morse var jag ganska seg och har inte gjort någonting typ trots att jag var uppe kl 8. Hade planerat att mitt rum skulle vara fint och städat just nu, men så är det tyvärr inte. Fast det kanske inte är försent att börja nu eller? Nä, det är nog inte försent, nu städar jag mitt rum innan det är dags att träffa Rosa och Fanny och gå ut på stan. Egentligen ville de ses kl 4, men eftersom jag tyckte att det var slöseri av en så fin dag träffas vi nog om en timma. Fast i och för sig är ju klocka 3 då så dagen kanske är bortslösad i alla fall :( Jag som fick vibbar av att det börjar bli vår, någon annan som har samma vibbar? Man måste ju utnyttja en sådan fin dag som denna när våren är påväg, eller jag hoppas det :)


Någon som sett en snödroppe än? :)


I'm back!

Nu är jag hemma från Åre! Har ni saknat mig? :)
Egentligen kom jag inte hem  exakt just nu från Åre, jag kom hem ungefär kl 1 på natten idag.
Idag har jag varit så slö att jag inte orkat blogga, men nu har jag fått lite energi. Idag hade jag planerat att göra massor av vettiga saker, jag hade till och med skrivit en ''att göra lista''. Men om ni känner mig rätt, eller jag känner mig själv rätt så brukar de flesta sakerna inte bli gjorda........ Jag brukar kanske de två första sakerna på listan sedan tycker jag att jag förtjänar en paus och då går jag till datorn. Sedan fasnar jag där om kommer inte därifrån och när jag upptäcker att jag suttit vid datorn i 2 timmar blir jag deppig och ger upp med att göra sakerna på min lista.
Så kan det ju bli ibland, någon som känner igen sig?
Hur som helst har jag tillbringat tiden framför datorn med bl.a försöka lära mig hur man redigerar bilder i photoshop. Jag har försökt att prova mig fram på egen hand så bilderna ser väldigt konstiga ut, men jag tänkte jag skulle visa ett foto i alla fall.

Före redigering:


Efter redigering:


Jag försökte göra mina påsar under ögonen lite mindre synliga, men istället råkade jag ta bort dem helt och sedan gick det inte att ändra tillbaka. Ja, bilden blev helt enkelt lite fail, men jag tyckte ändå att det var bra för en som provar sig fram alldeles själv (I alla fall nästan själv, läste på en blogg hur man gjorde ögonen).